Stuck in the middle 15 Ianuarie 2022

[Ian 2022] show πŸŒ€ Stuck in the Middle πŸŒ€

πŸŒ€ Stuck in the Middle πŸŒ€ revine  pe 15 Ianuarie 2022. Prima reprezentatie, din 18 Decembrie 2021, a fost sold out. Review-urile au fost exceptionale iar primii spectatori ai acestui show de improv au fost incantati si-l recomanda.

Idiferent daca vii pentru prima sau a doua oara la πŸŒ€ Stuck in the Middle πŸŒ€ vei vedea un show care nu s-a jucat si nu se va mai juca niciodata. Doar formatul ramane acelasi. Asa-i in improvizatie.

πŸŒ€ Stuck in the Middle πŸŒ€ este ca o zi furtunoasa de vara. Spectacolul incepe agitat, te poarta in spatii neasteptate si la un moment dat ritmul incetineste, apare soarele, aerul este improspateaza si vantul devine adiere.

Detaliile organizatorice:

πŸ“… Sambata, 15 Ianuarie 2022, de la ora 18:00

πŸ—ΊοΈ La Improteca, in Bucuresti, pe Comanita 9

😷 Conditii de siguranta CoVid-19. Improvizatorii se vor testa inainte de spectacol, spectatorii vor fi primiti doar cu certificat verde si vor purta masti pe parcursul spectacolului. Numarul de spectatori va fi limitat in cuantum a 50% din capacitatea salii.

πŸ’Έ Intrarea libera, iesirea pe donatii.

πŸ“± Rezervari la numarul de telefon: 0727 554 875 sau prin mesaj pe pagina Improteca.

Hai si tu la primul spectacol Improteca din acest an!

In πŸŒ€ Stuck in the Middle πŸŒ€, unul dintre improvizatori primeste propunerile scurte ale colegilor improvizatori, care-l vaneaza de pe margini. La un moment dat, fiecare dintre improvizatorii de pe margine se hotarasc la o scena si incep sa o dezvolte alaturi de cel aflat in centrul atentiei.

Momente care vin in cascada ajung sa se linisteasca, iar cel din centru, alaturi de spectatori, au parte de tot felul de revelatii neasteptate, pe masura ce fiecare dintre improvizatorii de pe margine, pe rand, dezvolta cate una dintre scenele propuse initial.

———————–

Din distributie fac parte improvizatori rezidenti Improteca. Ei au lucrat in cadrul unui modul de improvizatie formatul, rezultand spectacolul Stuck in the Middle. Acestia au in palmares multiple spectacole de short si long form.

Distributia:

Alexandra Ionescu

Cosmin Radu

Cristina Dumitriu

Sebastian Radu

Sonia Neagoe

Alexandra Dinu

Tiberiu Anghelina

Coordonatori:

Andrei Bratu

Iulian Sfircea

Posted in: Comedy, Spectacole ImprotecaTagged: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *