Curs de actorie pentru improvizatori 🎭 V.A.P.A.P.O. aplicat in Harold

Faci improvizatie de ceva vreme. Ai participat la cursuri. Ai participat la workshop-uri. Ai participat la show-uri. Ai experienta in improvizatie.

Totusi, uneori te simti pierdut in scene. Uneori nu gasesti personajul. Uneori nu transmiti trairea. Uneori scena este prea mare si tu esti prea mic. Uneori vrei sa-ti ajuti partenerul de scena, dar ajungeti sa va inecati amandoi. Uneori dispare personajul in mijlocul scenei si tu esti inca acolo.

La Improteca revenim cu un nou modul 🎭 Curs de actorie pentru improvizatori 🎭 care sa te calauzeasca, sa-ti dea curajul si uneltele pentru a munci eficient, astfel incat scena sa nu fie niciodata prea mare iar personajele sa nu fie niciodata prea mici.

In 🎭 Curs de actorie pentru improvizatori 🎭 V.A.P.A.P.O. aplicat in Harold. Ne vom axa pe V.A.P.A.P.O. aplicat pe constructia unui Harold, spectacol de long form improv.
V.A.P.A.P.O. este o tehnica de creare a personajelor dezvoltata de Jill Bernard, autoarea carții Small Cute Book of Improv.

————————
Cine, cand, cum:
👟 Andrei Bratu va fi trainerul tau in acest curs.
🗺️ Cursul se va tine la Improteca, sediul central din Comanita 9
📅 Startul va fi pe 12 Ianuarie 2023, de la ora 19:30
🏋️‍♂️ Intalnirile vor fi saptamanale si vor dura 2 ore si jumatate
🤸‍♀️ Intregul modul este gandit pentru o perioada de 3 luni, 12 sedinte

Inscriere, costuri si eligibilitate:
🏷️ Costul va fi de 400 RON / luna
💸 Daca la inscriere achiti cursul integral beneficiezi de o reducere de 200 RON (1000 RON in loc de 1200 RON)
📋 Inscrierile pot fi facute prin completarea urmatorului formular: https://forms.gle/jSdqAngxMqfc9bMm9 prin mesaj pe facebook Improteca
💵 Inscrierile sunt considerate ferme si iti rezervam locul in momentul achitarii unui avans de 100 RON (revenim noi cu modalitatile de achitare dupa inscriere)
🥼 Pentru acest curs improvizatorii trebuie sa aiba minim 2 ani experienta (in improvizatie)
👨‍👨‍👧🏿 Locurile sunt limitate asa ca iti recomandam sa te grabesti. Numarul maxim de improvizatori inscrisi va fi de 9.

————————
Cursul este conceput ca fiind unul care sa te ghideze prin tehnicile de aplicare V.A.P.A.P.O., gasind aplicarea lor in constructia unui Harold, spectacol de long form improv.

V.A.P.A.P.O. este o tehnică de creare a personajelor creată de Jill Bernard, autoarea cărții Small Cute Book of Improv.

V.A.P.A.P.O. este un acronim pentru:
Voce
Atitudine
Postura
Animal
Prop (obiect)
Obsesie

Ideea V.A.P.A.P.O. este că prin alegerea puternica a fiecareia dintre cele 6 trasaturi este posibil sa se creeze un personaj cu totul unic in fiecare scena. In plus, aceste alegeri sunt independente de scena si pot fi facute in prealabil, creand astfel o scena foarte colorata.

Pe parcursul acestui curs, ne vom concetra pe fiecare dintre cele 6 elemente individual, timp de 2 sedinte, aplicand exercitiile pentru constructia unui spectacol de improvizatie in forma lunga pe structura Harold.

————————
🤷 Bratu Andrei este actor și improvizator, trainer cu o experiență de 13 ani. Preda actorie clasica si improvizatie la copii si adulti si a jucat numeroase spectacole de improvizatie atat in Romania cat si in Belgia, Italia, Elvetia, Ungaria, Norvegia, Suedia, Bulgaria si Olanda, in cadrul festivialurilor internationale de improvizatie. De asemenea, este si manager de proiect si considera ca improvizatia l-a ajutat sa fie mai bun in acest domeniu. Este orientat spre a ajuta cursantii sa se dezvolte personal prin improvizatie.

Hai si tu la 🎭 Curs de actorie pentru improvizatori 🎭 V.A.P.A.P.O. aplicat in Harold
Partenerii tai in improvizatie iti vor multumi.