Spectacole

Ghinionul 418x231

Ghinionul

IMPROTECA

București, pe Comanita 9

Copil cam nătâng, persecutat de toți pentru că mama lui murise când s-a născut acesta, crește cu apăsătoarea spaimă, că tot ceea ce face declanșează nenorociri, ajunge să se închidă în lumea amintirilor neplăcute, care i-au cauzat această gândire. Există contradicția dintre faptele înlănțuite într-o succesiune proprie comediei și leit-motivul piesei, de esență tragică.

Tudor Andrei Ostafie a absolvit Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Facultatea de Teatru, la specializarea Păpuși/Marionete și după, masterul în Artele Spectacolului în cadrul aceleaiși facultăți.
În prezent este artist liber-profesionist, având colaborări în diverse proiecte în Iași, printre care amintim: Clubul C.F.R – Cenaclul „George Topîrceanu”, compania de animație Andirino, participare la diverse festivaluri în țară (Festivalul de „Teatru Tanța și Costel” – Medgidia, „Zilele medievale ale Bălgradului” – Alba Iulia, monolog Slam România – București)
Pasiuni: Scrisul (publicație în 2015 de debut – volumul POEZII) / în lucru: diverse piese de teatru de actorie dar și pentru teatrul de animație, proză scurtă.

Regia si actor: Tudor-Andrei Ostafie