SPECTACOLE

🚢 Oameni la Apa 🚢 show-ului de Improvizatie cu trupa ImproHub

Improteca

București, pe Comanita nr.9

Hai si tu la premiera show-ului de improvizatie  🚢 Oameni la Apa 🚢 cu trupa ImproHub!

 

Navigheaza alaturi de noi intr-o aventura pe mare plina de umor și neprevazut, in noua noastra productie, 🚢 Oameni la Apa 🚢. Imbarca-te pe vasul improvizat al trupei ImproHub, unde fiecare moment poate aduce o noua surpriza, o noua intorsatura hilara.

 

📅 Sambata, 7 octombrie 2023, de la ora 20:00

🗺️ La Improteca, in Bucuresti, pe Comanita 9

🏷️ Spectacolul te costa cat crezi ca merita și achiti la final, ca donatie

📱 Rezervari la numarul de telefon: 0727 554 875 sau prin mesaj pe pagina Improteca

 

In acest show de improvizatie, ne imaginam o croaziera in care situatiile comice și absurde sunt la ordinea zilei. Cu aproximativ 2000 de oameni plutind in mijlocul apei, lucrurile sunt gata sa scape de sub control oricand. 

 

🌊 Ce sa Aștepti:

De la personaje excentrice pana la incidente inedite, de la romantism pe punte sub clar de luna pana la rivalitati in sala de mese, 🚢 Oameni la Apa 🚢 te va purta prin valurile amuzamentului și ale emotiei, lasandu-te sa descoperi ce se intampla cand vacanta de vis devine un haos delicios.

 

Vei fi martorul unor situatii inimaginabile și a unor personaje care iti vor aminti ca, in improvizatie, totul este posibil și orice clipa poate deveni o poveste memorabila.

 

 🎟️ Vino la Premiera:

Nu rata aceasta ocazie de a experimenta premiera unui show unde rasetele sunt garantate, și unde creativitatea și spontaneitatea actorilor trupei ImproHub vor transforma fiecare scena intr-un moment unic.

 

Haideti sa descoperim impreuna ce peripetii ne așteapta in mijlocul marii și sa plonjam intr-un ocean de hohote de ras și scene care mai de care mai colorate și nebunești! Rezerva-ti biletul și hai sa facem valuri impreuna in 🚢 Oameni la Apa 🚢!

 

#impro #improv #improteca