SPECTACOLE

PREMIERA 🪃 Ne întoarcem! - un Boomerang 🪃 long form improv ImproFly

Improteca

București, pe Comanita nr.9

Hai si tu la 🪃 Ne întoarcem! – un Boomerang 🪃 long form improv ImproFly

 

🪃 Ne întoarcem! 🪃 este un show de improvizație long form în formatul Boomerang. E ca un film intrerupt de reclame, doar că este improvizatie si actorii din film joaca si in reclame. 

 

😶‍🌫️ Ce-o să iasă? Chiar nu știm, dar cu siguranță te vei distra dacă vii in public.

 

📅  Sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 20:00

🗺️ la Improteca – Comanita, Nr. 9

📋 Rezervări la 0745 480 360 (Tiberiu) sau mesaj pe FB/IG Improteca sau ImproFly

💰 Intrarea si iesirea gratuite. La final primim donatii 😜

 

🤯 Ce o sa vezi? Deci, sunt niste petale care sunt de fapt scene legate, dar despărțite și între sunt niște reclame care nu sunt de fapt reclame, sunt scene absurde cu personaje over the top. Totul este interconectat prin reperele pe care și le ia fiecare improvizator pe parcursul spectacolului.

 

Totul pleaca de la o sugestie din public: un spații care să încapă pe scenă. E ditamai producția regizorală pentru un long form, cu muzică, lumini, toată nebunia. Punerea în scenă nu ar fi posibilă fără ajutorul coordonatorul acestui show ImproFly: Doina Antohi.

 

Mic omagiu: formatul Boomerang a fost pus în scenă pentru prima dată în Romania de Improvisneyland, coordonator al show-ului fiind: Monica Anastase.

 

Distribuția este ImproFly full house: Ingrid Bărbulescu, Sonia Neagoe, Tiberiu Anghelina, Laura Drăgoi, Dana Dincă, Tibi Spătăreanu, Liana Stănusi, Daria Simion și Andu Reghină

 

Coordonator: Doina Antohi

 

#impro #improfly #comedy #comedie #teatru