SPECTACOLE

🪃 Boomerang 🪃 long form improv ImproFly

Improteca

București, pe Comanita nr.9

🪃 Boomerang 🪃 este un show de improvizație long form în formatul Boomerang. E ca un film intrerupt de reclame, doar că este improvizatie si actorii din film joaca si in reclame. 

 

😶‍🌫️ Ce-o să iasă? Chiar nu știm, dar cu siguranță te vei distra dacă vii in public.

 

📅  Duminică, 31 martie, de la ora 18:00

🗺️ la Improteca – Comanita, Nr. 9

📋 Rezervări la 0745 480 360 (Tiberiu) sau mesaj pe FB/IG Improteca 

💰 Intrarea si iesirea gratuite. La final primim donatii 😜

 

🤯 Ce o sa vezi? Sunt niste petale care sunt de fapt scene legate, dar despărțite și între sunt niște reclame care nu sunt de fapt reclame, sunt scene absurde cu personaje over the top. Totul este interconectat prin reperele pe care și le ia fiecare improvizator pe parcursul spectacolului.

 

Totul pleaca de la o sugestie din public: un spațiu care să încapă pe scenă. E ditamai producția regizorală pentru un long form, cu muzică, lumini, toată nebunia. Punerea în scenă nu ar fi posibilă fără ajutorul coordonatorul acestui show ImproFly: Doina Antohi.

 

Mic omagiu: formatul Boomerang a fost pus în scenă pentru prima dată în Romania de Improvisneyland, coordonator al show-ului fiind: Monica Anastase.

 

Distribuția ImproFly: Ingrid Bărbulescu, Sonia Neagoe, Tiberiu Anghelina, Laura Drăgoi, Dana Dincă, Tibi Spătăreanu și Andu Reghină.

 

Coordonator: Doina Antohi

 

#impro #improfly #comedy #comedie #teatru