SPECTACOLE

🌀 Stuck in the Middle 🌀 long form improv

 

🌀 Stuck in the Middle 🌀 revine  pe 7 Aprilie 2024 dupa mai bine de 2 ani de pauza.

 

🌀 Stuck in the Middle 🌀 este ca o zi furtunoasa de vara. Spectacolul incepe agitat, te poarta in spatii neasteptate si la un moment dat ritmul incetineste, apare soarele, aerul se improspateaza si vantul devine o adiere.

 

📅 Cand: Duminica, 7 aprilie 2024, de la ora 19:00

🗺️ Unde: Improteca, Comanita nr. 9, la etajul 2, Bucuresti 

💸 Showul te costa cat crezi ca merita si achiti la final, ca donatie

📱 Rezervari la numarul de telefon: 0727 554 875 (Andrei) sau prin mesaj pe pagina Improteca

 

Idiferent daca mi mai vazut 🌀 Stuck in the Middle 🌀 sau il vezi pentru prima data, vei descoperi un show care nu s-a jucat si nu se va mai juca niciodata. Doar formatul ramane acelasi. Asa-i in improvizatie.

 

In 🌀 Stuck in the Middle 🌀 se pleaca de la sugestiile publicului. Un improvizator este blocat in centru si este bombardat cu propunerile improvizatorilor de pe margini, plecate de la sugestia din public. La un moment dat, improvizatorii de pe margine se hotarasc la o scena si incep sa o dezvolte alaturi de cel aflat in centrul atentiei.

 

Momente care vin in cascada ajung sa se linisteasca, iar cel din centru, alaturi de spectatori, au parte de tot felul de revelatii neasteptate, pe masura ce fiecare dintre improvizatorii de pe margine, pe rand, dezvolta cate una dintre scenele propuse initial.

 

———————–

 

Parte din distributia initiala a 🌀 Stuck in the Middle 🌀 se intoarce. Alaturi de ei, cel care va fi stuck in the middle: Serban Baicu.

 

Distributia:

Simona Draghici

Alexandra Ionescu

Sebastian Radu

Sonia Neagoe

Tiberiu Anghelina

Serban Baicu

 

Coordonator:

Andrei Bratu

 

#impro #improv #improteca